Nu mai suport

… să tac. Asta înseamnă că mă apuc de scris. De ce? Pentru că simt că lumea asta se duce pe pulă.

Stau în oraşul ăsta de foarte mult timp şi nici până acum nu a fost ok, dar în ultima vreme a devenit ridicol. Merg pe stradă şi dau de tot felul de oameni care se întrec pentru a câştiga premiul Darwin Awards. De multe ori mi-am dorit să ii pocnesc pe câte unii, dar fiind un om cu frică de Dumnezeu … şi de bătaie am zis pas. E frustrant că nu le zice nimeni nimic. Bă serios, e timpul să vă tragă cineva de urechi că altfel nu ştiu dacă mai avem vreo sansă ca să ne facem bine.

Şi imi vine să ţip, dar ar fi inutil pentru că m-ar auzi maxim 5 oameni. De aceea m-am hotărât să profit de tehnologie ca să imi transmit gândurile bune public prin acest blog.

E timpul să ne revenim odată că o ardem aiurea de prea mult timp. O să scriu atunci când simt nevoia să arăt cu degetul spre orice mi se pare că ne trage în jos ca societate.

Aşa că încep să scriu şi sper să ajungă rândurile astea la cât mai mulţi oameni pentru că Internetul e infinit şi a venit timpul să aflaţi cu toţii ce se întâmplă în Capitala Şmecheriei.

Comments

Radu spune:

*grabs the popcorn*

Lasă un răspuns