Nu înţeleg faza cu pozele din vacanţă

În scrollul nostru cel de toate zilele de pe Facebook, dau peste o gramadă de oameni care işi pun poze cu diferite obiective turistice atunci când merg în vacanţă pe meleaguri îndepărtate.

Şi mă tot chinui de ani de zile să pricep şi eu care e ideea. Pe lângă faptul că am văzut atât de multe poze cu Basílica Sagrada Familia din Barcelona că ar fi inutil să mai merg acolo.

Dar să zicem că pozele cu Turnul Eiffel sau London Eye le accept. Înţeleg, suntem proaspăt ieşiţi din comunism şi eşti singurul din neamul tău care şi-a permis un bilet de avion prins la reducere cu 10€ prin WizzAir şi ţi-ai găsit cazare low cost prin AirBnb, iar acum pui poze din vacanţă ca să moară vecinii de ciudă când văd că tu eşti #traveladdict, iar ei nu îşi permit un bilet la băi la Căciulata. Bă înţeleg şi accept până aici. Ce nu pot eu să pricep, în schimb, e de ce trebuie să apari şi tu in poză? Ai vreun dubiu că nu te cred vecinii că ai fost acolo? Ai nevoie de o poză nouă de profil şi îţi trebuia un fundal mai mişto decat fotoliul ăla bun din casă cu cuvertură pe el?

Faceţi un efort şi puneţi şi voi doar poze din locuri interesante în care mergeţi în excursie cu clasa că de Colosseum sunt sătul. Fii unic, ieşi şi tu în evidenţă cu ceva. Ah, şi încă ceva, dacă nu eşti aşa strălucit la faţă (şi să fim serioşi, majoritatea dintre voi nu sunteţi), dă-te la o parte din poză, o să vezi că vei avea mai multe like-uri.

Comments

Tanta spune:

Suna a frustrarea unuia cu salariu minim pe economie care nu si-a permis nici vacanta aia low-cost. Pentru ca daca ti-ai fi permis, ai fi stiut ca iti trebuie ceva mai multi bani si pentru o vacanta dinasta, numita de tine „low-cost”.
Hai sa fim realisti, oricui i-ar placea sa vada lumea cu bani putini, si pana la urma, nu vad nimic gresit in asta. Cu poze sau nu (asta e romanul, functioneaza pe aparente), cred ca esti liber sa dai unfollow/ unfriend. Daca nici asa nu merge, inseamna ca ti-ai gresit prietenii, baiatul meu.
Fii mai atent la greselile de exprimare pe care le faci si daca incepi sa vorbesti despre cat de multe BMW-uri vechi sunt in oras raportat la cat de „bogati” sunt oamenii, poate o sa te mai citesc.
Succes

craioveanu spune:

Urmeaza un articol si despre barosanii cu BMW //M Power.

Iov spune:

Frustrarile Craiovene se trateaza la doctor, nu prin scris…

Lasă un răspuns