BMW //M Power

Bă s-a umplut oraşu’ de beemvee din astea cu puterea M de zici că au mutat ăstia fabrica la Filiaşi. Cred că în 20 de ani, un seria 3 din ăsta normal, 2.0d, va deveni raritate, deci dacă ai una ţine bine de ea că s-ar putea să valoreze o gramadă de bani.

Acum serios, care plm e ideea cu lipit abţibildul ăla cu //M pe spate când tu ai un 1.6 opărit cu ITP-ul luat pe 2 pachete de ţigări? Te face să te simţi mai bine că e ca şi cum ai avea şi tu puterea M? Eu zic că ar trebui să te deprime, că îţi aduce aminte, de fiecare dată când dai ocol la maşină, că eşti sărac şi atât s-a putut.

Altă ipoteză pe care o am e că vrei să îţi măreşti şansele de a fute. Ştim cu toţii că are alt gust în BMW, ce dacă e luat de pe Anglia cu 400 de lire, are volan la perete şi e înmatriculat în Bulgaria. Dacă îi mai lipeşti şi un //M pe spate, gata, i-ai dublat valoarea. Acuma, sincer să fiu, pare inteligentă manevra. Că femeile oricum nu ştiu ce presupune ieM ăla, ci doar că e mai scumpă decât varianta aia pentru săraci. Deci dragă coclete, dacă aşa ai gandit-o, mă înclin, jos pălaria.

Acum, în atenţia domnişoarelor, vă sugerez data viitoare când plecaţi din club cu câteva shot-uri si 3 beri la activ, la braţul unui pulete din ăsta cu pantaloni care nu îi acopera gleznele complet şi vă duce la maşina lui BMW //M Power parcată regulamentar pe trotuar, că nu mai are credit pe cartelă să platească parcare prin SMS, opriţi-vă puţin. Înainte să vă urcaţi în bolid, să-i cereţi băiatului certificatul de înmatriculare. E o bucată de hârtie împăturită în 3, de culoare roz. Acuma ştiu că nu pricepeţi ce scrie acolo, dar nu contează. Uitaţi-vă doar la numerele care sunt scrise şi dacă nu gasiţi niciunul care să bată spre 4000, îi uraţi o seara faină şi înapoi în club, că doar nu vrei să pleci acasă cu un sărăntoc.

Vă las acum, mă duc să iau un şpaclu şi ies prin parcare să le fac fetelor decizia mai uşoară.

Ah, şi era să uit, şi voi ăştia cu golfuri de 1.9d, cu grila de GTI sau evacuare pe mijloc în stil R32, sunteţi la fel de cocalari, dar puţin mai proşti. Macar fetele au auzit de //M, dar GTI nu ştie nimeni ce plm e.

Comments

Iov spune:

Cainii latra, caravana trece!

Lasă un răspuns