Logica cu animalele strazii

Ok, ca să nu îmi aud vorbe, vreau să vă spun de la început că iubesc animalele, am crescut la țară, printre ele. Și mi se par mișto toate animalele, de la șoareci, lilieci, șerpi, porci, găini, vaci și chiar câini și pisici.

Revenind … tot văd în ultima perioadă oameni care dau share și like la postări în care e o poza cu o pisică/câine și un mesaj din ăla lacrimogen că e singur săracul animal, afară în frig, chiar nu se găsește nimeni să îl adopte și să îl iubească și pe el? Oooooff!

Bă chiar așa de rău ni s-au terminat celelalte probleme de societate de au apărut ăștia cu ideile astea să salvăm toți câinii bagabonji? Numai unul care n-a vazut animale decât în desene animate până la vârsta de 17 ani poate crede că le e greu afară. Unde plm crezi că trăiesc toate animalele înafară de noi? Afara! Așa au evoluat, știu să iși găsească singure hrana, apă și să procreeze. Și te găsiși tu, un puțoi flaușat, să îl iei în casă. În apartamentul lu’ mă-ta mare din Craiovița, de 35 de metri pătrați în care miroase a naftalină. Siiiiigur îi e mult mai bine.

Bă și niciodată nu vezi oameni care adoptă altceva înafară de câini sau pisici. Adica, plm, eu am vazut și o gramadă de șobolani pe lângă bloc. Cu ăia ce facem? Îi lasăm afară? În frig? Păi mă Costel, tati, dacă tot suntem puși pe salvat animale, hai să nu facem discriminări.

Eh, și totuși să zicem merci că trăim în Romania, unde avem animale pe care le putem băga în apartament. Da ce te faci cu ăia din Africa, mânca-ți-aș, că trebuie să bage elefantu’ sau girafa în colibă.

Lasă un răspuns