PSD este şansa României de a renaşte

Nu cred că mai e cineva care nu vede problemele pe care le avem. Număr record de morţi în accidente rutiere din cauza faptului că nu avem autostrăzi. Condiţiile jalnice din spitalele de stat, de stăm toţi cu frică numai să nu avem nevoie vreodată să fim internaţi, că nu se ştie dacă mai ieşim întregi. Corupţie, instituţii care nu îşi fac treaba, birocraţie şi lista poate continua.

Cum s-a ajuns aici? Simplu, de 30 de ani, la conducere au fost numai incompetenţi. Acum stai şi te gândeşti că de la Revoluţie încoace a fost cam numai PSD la guvernare, iar titlul promitea altceva. Ştiu, pare contra intuitiv, dar PSD-ul este singura sanşă ca România să se facă bine, dar mai are nevoie cam de 1-2 mandate la guvernare.

După 30 de ani de la căderea regimului comunist, timp în care nu s-a mai construit nimic important pe aici (spitale, autostrazi, blocuri), încep să apară semnele de oboseală ale acestor structuri şi ghici ce, vor începe să cadă. Semnele sunt deja aici, acum vreo doi ani a căzut un pod cu tot cu tren, prin Bucureşti situaţia nu e deloc roz cu Radet-ul (banuiala mea e că în doi, trei ani multi bucureşteni îşi vor monta sobe pe lemne, nu e ceva nemaivăzut), iar şcolile cad pe elevi.

Acum, ştiu la ce te gândeşti, te cuprinde aşa un sentiment de „bă da hai că nu e chiar atât de rău”. Ei bine, asta e problema, că încă nu e atât de rău. Doar în momentul în care va fi rău, foarte rău, poate vor începe să se schimbe lucrurile în bine. Să ajungă Euro la 12 lei, litrul de benzină 16 lei, iar salariul minim 1500 de lei brut. Când se va prăbuşi ultimul spital, trenurile nu vor mai circula în timpul săptamânii, iar străzile vor fi pline cu epave de bolizi, pensionarilor nu le vor mai ajunge banii de pâine (de medicamente nu mai vorbim că nu se mai găsesc de mult), iar ultima fabrică îşi va închide porţile şi va trimite toţi oamenii acasă. Atunci, poate atunci vom vedea că începe schimbarea.

De asta vă zic, PSD-ul este singura speranţă pe care o mai avem ca România să se mai facă bine vreodată. Mai au nevoie de 4, cel mult 8 ani la guvernare, să fure, să pună la conducerea instituţiilor importante numai incompetenţi şi va fi suficient să facă ţara praf şi pulbere. Iar atunci, la fel ca pasărea Phoenix, şi România va renaşte din propria-i cenuşă.

Lasă un răspuns